Logo BsGW. Belastingsamenwerking Gemeenten en WaterschappenLogo BsGW. Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen

Waarom ontvang ik een digitale vragenlijst over mijn woning?

Tegen het einde van het jaar sturen we een aantal huiseigenaren een digitale vragenlijst. In deze vragenlijst stellen we u een aantal vragen over de toestand van uw woning. Naast deze vragen vermelden we ook een voorstel voor de WOZ-waarde van het volgende jaar. U kunt aangeven of u het eens bent met deze waarde. Of dat u deze waarde te hoog vindt, of juist te laag.

Via deze vragenlijst zorgen we er voor dat we uw WOZ-waarde zo juist mogelijk kunnen vaststellen. Met uw antwoorden kunnen we uw woning beter waarderen. En indien nodig passen we de voorgestelde WOZ-waarde nog aan. Tevens zorgen uw antwoorden er voor dat we ook soortgelijke woningen beter kunnen waarderen.

Foto's

In de vragenlijst vragen we ook om foto's. We begrijpen dat dit voor u wellicht vragen oproept. Foto's geven echter een beter beeld van uw woning. We verwerken uw foto's (en andere informatie) veilig en volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). En we gebruiken ze alleen voor de waardebepaling van uw woning.

Vindt u het toch niet prettig foto's van uw woning te versturen? U bent dit niet verplicht. Voeg dan een andere willekeurige foto of bestand bij.

Invullen

U kunt de vragenlijst digitaal invullen zodra u daar een uitnodiging voor ontvangt. Jaarlijks ontvangt een aantal huishoudens in Limburg deze uitnodiging.

Ontvangt u geen uitnodiging? Dan hoeft u niets te doen.


Bent u tevreden met dit antwoord?

Naar bovenliggende pagina