28-05-2020

Helpt u mee ons aanslagbiljet te vernieuwen?

Het aanslagbiljet met gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen is per definitie niet populair bij ontvangers. Maar het heffen van belastingen is een noodzakelijkheid en van belang voor de financiering van allerlei zaken die iedere individuele inwoner ten goede komt. Dus hoe kunnen we zorgen voor een goede acceptatie van het aanslagbiljet bij de ontvanger en vooral voor een goed betalingsgedrag?

Een nieuw aanslagbiljet in ontwikkeling

Als uitvoeringsorganisatie willen wij natuurlijk graag dat het aanslagbiljet goed ontvangen en begrepen wordt. Daarom stellen wij ons steeds opnieuw vragen als; Is ons aanslagbiljet wel helder genoeg, is het overzichtelijk, begrijpen onze klanten de informatie die wij aanbieden. Wij zien aanleiding om ons aanslagbiljet te verbeteren en vragen daarbij uw hulp. Wij zoeken daarom mensen die het leuk vinden om actief mee te denken over vernieuwing van het aanslagbiljet.  Met deze mensen vormen wij een online klantenpanel.

Wilt u meedoen met ons klantenpanel? Klik dan hier voor het AANMELDFORMULIER.

Wat is een online klantenpanel?

Als lid van ons klantenpanel sturen wij u een email die naar een digitale vragenlijst verwijst. Deze vragenlijst is op elk gewenst tijdstip in te vullen. U heeft hier wel een internetaansluiting en een e-mailadres voor nodig. Iedereen vanaf 18 jaar, die een belastingaanslag van BsGW ontvangt, kan zich aanmelden voor dit online klantenpanel.

Wat vragen wij

Om u te kunnen benaderen voor deelname aan dit panel hebben wij nodig:

  • een emailadres
  • voornaam, achternaam
  • toestemming om twee keer een vragenlijst over concept-ontwerpen van een aanslagbiljet te mogen toesturen op dit mailadres

Tijdsinvestering

Deelnemers krijgen twee keer een vragenlijst toegestuurd. De eerste keer gaat de vragenlijst over een keuze uit twee conceptmodellen. De tweede keer gaat de vragenlijst over een concept-definitieve versie van het nieuwe aanslagbiljet. Het invullen van een vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Wat krijgt u ervoor terug?

De bevindingen, tips en aanbevelingen nemen we mee in het beter maken van ons aanslagbiljet . Dit betekent dat het aanslagbiljet dat BsGW in de toekomst aanbiedt mede door de deelnemers aan dit panel zijn ontwikkeld, waardoor onze dienstverlening (nog) beter aansluit bij behoeften van de klant. De resultaten vanuit het klantenpanel worden zichtbaar als het nieuwe aanslagbiljet in 2021 op de mat valt.

Privacy

Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Eventuele verkregen achtergrondkenmerken worden gebruikt voor de analyse van de resultaten. Een antwoord wordt met de antwoorden van andere respondenten tot statistische tabellen verwerkt en niet op individueel niveau geanalyseerd of gerapporteerd.

Aanmelden

Wilt u meedoen met ons klantenpanel? Klik dan hier voor het AANMELDFORMULIER.

Met onze dank bij voorbaat.


Actueel nieuws

  1. 02-07-2020 - BsGW start invordering weer geleidelijk op
  2. 11-06-2020 - Hondencontrole van start
  3. 28-05-2020 - Ook uitgestelde betaling voor nieuwe belastingaanslagen BsGW
  4. 26-03-2020 - Pas op voor nep facturen
  5. 19-03-2020 - Samenwerkende gemeenten en waterschap in BsGW bieden helpende hand voor ondernemers nav Coronavirus
  6. 17-03-2020 - Maatregelen in verband met het coronavirus
  7. 16-01-2020 - BsGW-taxateur aan de deur? Vraag om identificatie
Nieuws archief