Als u vragen heeft over uw WOZ-waarde of twijfelt of de WOZ-waarde op uw aanslagbiljet correct is, dan is het belangrijk om ons te bellen of een bericht te sturen via uw persoonlijke pagina op bsgw.nl.

U bereikt ons via telefoonnummer 088-8420420 op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Houd uw Burgerservicenummer, uw aanslag en belangrijke gegevens over uw pand bij de hand. Gedurende de eerste weken nadat u de aanslag heeft ontvangen, zit ons team van taxateurs klaar om u direct te helpen. Zij kunnen vaak onmiddellijk antwoord geven en de woning direct opnieuw taxeren. Stel dat blijkt dat de WOZ-waarde van een woning inderdaad aangepast dient te worden, dan kan dat direct worden uitgevoerd. Verder bezwaar maken is dan niet meer nodig.

Wilt u toch bezwaar maken over de WOZ-waarde? Ga dan bij voorkeur naar uw persoonlijke pagina op bsgw.nl. Via de beveiligde omgeving van BsGW kunt u uw bezwaar digitaal insturen. U kunt ook een brief sturen.

Digitaal WOZ-bezwaar, sneller antwoord

Wij streven ernaar om alle WOZ-bezwaarschriften die via de persoonlijke pagina op bsgw.nl digitaal worden ingediend, af te handelen vóór 1 juli 2018. Alle andere bezwaarschriften over de WOZ-waarde worden vóór 1 oktober 2018 afgehandeld.