LogoLogo

Herinnering ontvangen?

Als u een betalingsherinnering ontvangt heeft u het aanslagbedrag nog niet (volledig) betaald. Mogelijk bent u dit vergeten. Voor ons is het belangrijk dat u het openstaande bedrag betaalt. We sturen u daarom een herinnering. U hoeft voor deze herinnering geen extra kosten te betalen. 

Zelf betalen

Op de herinnering staat aangegeven hoe en wanneer u het openstaande bedrag kunt betalen. Vermeld bij een betaling het aanslagnummer als kenmerk. 

Betalen via automatische incasso

Vaak is het nog mogelijk de aanslag via automatische incasso te betalen. Een machtiging voor automatische incasso geeft u eenvoudig af op Mijn BsGW

Als u al een dwangbevel heeft ontvangen is betalen via automatische incasso niet meer mogelijk. Ook een naheffing parkeerbelasting kunt u niet betalen via automatische incasso. Op de herinnering kunt u lezen of u nog via automatische incasso kunt betalen.

Betalingsregeling

Wilt u het bedrag liever in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op voor het treffen van een betalingsregeling. Dit kan op Mijn BsGW of telefonisch via 088-8420 420.

Nog meerdere aanslagen open?

Wilt u graag een overzicht van uw aanslagen bekijken? Dit is mogelijk op Mijn BsGW.

Bent u tevreden met dit antwoord?

Naar bovenliggende pagina